Laboratorul de producție care respectă standardele farmaceutice

Produsele Guinot provin din știință și natură și sunt formulate de un laborator la vârful cosmetologiei.

Laboratorul de producție care respectă standardele farmaceutice

Guinot creează tratamente de înaltă tehnologie, care sunt făcute de laboratorul său pentru a respecta standardele farmaceutice.

Certificare dublă
Laboratoarele Guinot se numără printre puținele unități de producție cosmetică care au fost certificate ca respectând două standarde de calitate de către organismul internațional de certificare Bureau Veritas:

Certificarea ISO 22716

Guinot își fabrică produsele cu toată precizia și rigoarea cerute de standardele farmaceutice.
Această certificare garantează că standardele sale de fabricație sunt de înaltă calitate, cu încăperi curate, apă pură monitorizată constant, monitorizare dublă a greutății și trasabilitate pentru fiecare produs.

Certificarea ISO 14001

Standardul ISO 14001 se bazează pe principiul îmbunătățirii continue a performanței de mediu prin controlul impactului activității companiei.
Prin urmare, Guinot își asumă un dublu angajament pentru îmbunătățirea continuă și conformitatea cu reglementările.

 

 

Pentru a măsura cât de eficiente sunt metodele și produsele sale de tratament, Guinot a creat un salon pilot la centrul său de cercetare și dezvoltare.

 

Laboratorul de cercetare și dezvoltare evaluează continuu noile ingrediente active care au apărut în urma progreselor științifice recente pentru a îmbunătăți formulele și rezultatele tratamentelor sale de ten.

 

la centrul de cercetare se pot testa, de asemenea, noi tratamente in situ, îmbunătățirea protocolului de tratament și evaluarea rezultatelor.

Salonul, sala de tratament << Articolul precedent
Articolul următor >> Angajamentul de mediu Guinot
Comentarii

Vă rugăm să vă conectați pentru a comenta. Autentificare